Keresés


Franciaország

Franciaország klasszikus és egyben még jobban feltörekvő kerékpáros európai úticél, sokakat vonz a vidéki, idilli francia hangulat. A hivatalosan "Véloroutes" elnevezésű kerékpáros túraútvonal hálózat 2600km hosszan vezet kijelölt, kiépített kerékpárutakon és gyér forgalmú mellékutakon. Kastélyok, szőlő, bor, Loire, Provence, Burgundia...
Bordeaux borvidékei kerékpáron és hajóval

Bordeaux borvidékei kerékpáron és hajóval Tipp

Exkluzív hajóút és biciklitúrák a híres francia borvidéken

Nem mindennapi aktív és kulináris élvezetekre invitáljuk Franciaország egyik leghíresebb borvidékére, ahol három folyó is kanyarog, otthont adva a minden kényelemmel felszerelt luxus úszó szállodára, melynek fedélzetén töltheti el ezt a csodás biciklis-hajós nyaralást!

979 €-tól (308 400 Ft) 2
Időutazás a Canal du Midi mentén

Időutazás a Canal du Midi mentén Tipp

Európa legszebb csatornája Dél-Franciaország

Az UNESCO Világörökség részét képező, Dél-Franciaországban található Canal du Midi kétségtelenül Európa legszebb csatornája. A történelmi jelentőségű csatorna 260km hosszan kanyarog és az Atlanti-óceánt köti össze a Földközi-tengerrel és amelynek mentén biciklizni, Igazi csemege ínyenceknek!

666 €-tól (209 800 Ft) 2
A Loire-folyó mentén kastélyok és szőlők között

A Loire-folyó mentén kastélyok és szőlők között

Tours-Tours 8nap/7éj 330km 40-70km/nap

A Loire folyó völgye nem csak a híres kastélyokról nevezetes, hanem gyönyörű természeti adottságairól is. Kulturális és természeti látnivalók sokasága várja Önt, hogy két keréken fedezze fel azokat, egy körtúra során...

598 €-tól (188 400 Ft) 3
Loire mentén kastélyok és szőlők között - Light

Loire mentén kastélyok és szőlők között - Light Tipp

Bor, mámor, Loire...könnyű túrák

A 2012-ben elékészült "La Loire á Vélo" 800km hosszan húzódik nagyrészt közvetlenül a Loire folyó mentén, több UNSECO Világ Örökséget is érintve, idilli, mozifilmekből ismerős vidéki tájakon, sík kerékpárutakon, impozáns kastélyok és szőlők között. Könnyű túrák kitáblázott bicikliutakon - mindenkinek, gyerekekkel is!

490 €-tól (154 400 Ft) 1
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ