Keresés


E-bike Pedelec kerékpártúrák

Az elektromos kerékpárok (pedelec) amelyeket azért hajtani is kell, egyre nagyobb teret hódítanak, megkönnyítik az útvonal, a régió kiválasztását. Itt olyan kerékpár túrákat ajánlunk, amelyekhez domborzati viszonyaik miatt ezt a típust javasoljuk.
Nagy Alpok Adria kerékpártúra Ausztria Olaszország

Nagy Alpok Adria kerékpártúra Ausztria Olaszország

Salzburg-Grado kb.410km 11nap kb 50km/nap

Nagy kaland az Alpok Adria kerékpáros túraútvonal teljes szakaszán végig biciklizni, kényelmes tempóban, áthalad a millenniumi vasútvonalon is, kiadós biciklis nyaralás, az Alpokból az Adriáig, pihenő nappal Grado-ban, poggyászszállítással, transzferbusszal vissza a kiindulási ponthoz...

1159 €-tól (485 600 Ft) 3

E-bike bortúra Ausztriában Steiermark Graz Tipp

Ausztria dél-keleti részén Stájerországban terül el az ország legfontosabb borvidéke, bájos dimbes-dombos vidéken vezet az út, számos gasztronómiai élménnyel gazdagítva a biciklizőket. Szlovénia Maribor is érinthető a kerékpártúrák során!

779 €-tól (326 400 Ft) 4
Nagy Dráva kerékpártúra Ausztria Szlovénia

Nagy Dráva kerékpártúra Ausztria Szlovénia Tipp

Sillian-Maribor biciklitúra 7nap/6éj kb. 360km

A Dráva folyó mentén húzódó kerékpáros útvonal Ausztria második leghosszabb kerékpárútja. Kelet-Tiroltól egészen a szlovén Maribor-ig kísérheti ezt a romantikus, sokszor érintetlen természetben kanyargó folyamot. Poggyászszállítással, kerékpárszállító transzferbusszal, saját vagy bérelhető kerékpárral (E-bike is)

749 €-tól (313 800 Ft) 3
E-bike túra a Bódeni-tó és a Duna között

E-bike túra a Bódeni-tó és a Duna között Tipp

Konstanz - Ulm - Bregenz - Konstanz kb. 470km 7éj

A Bódeni-tó és a Duna között terül el a legszebb sváb tájegység, az Allgäu vidéke, alpesi, dimbes-dombos, panorámás kerékpárutakkal. Elektromos rásegítésű túrakerékpárral (e-bike, pedelec) ajánljuk a szintkülönbségek és a hosszabb napi távok miatt.

599 €-tól (251 000 Ft) 4
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ