Keresés


Foglalás és fizetés

  1. Minden utazásnál elküldhet részünkre egy érdeklődést, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár és amelyre mi ajánlat formájában válaszolunk.
  2. Foglalási szándékát ajánlatunk elfogadásával, annak aláírásával erősítheti meg, amellyel egyidejűleg elfogadja a jogszabály által előírt és a következő oldalakon olvasható általános utazási feltételeket. Az aláírt dokumentumot email-ben, viberen vagy hasonló alkalmazásból is visszaküldheti.
  3. Elküldjük Önnek a teljes részvételi díjakról kiállított számlát (emailben). Előleg címén a teljes részvételi díjak 20% -ának befizetése/átutalása szükséges, a hátralék befizetése/átutalása legkésőbb 20 nappal az indulás előtt esedékes. Ha 20 napon belül van az indulási időpont, akkor a teljes összeg befizetését/átutalását kérjük.
  4. Az előleg beérkezése után illetőleg a hotel vagy partnerünk megerősítése után végleges visszaigazolást küldünk.
  5.  Az utazáshoz tartozó leírásokat, térképeket, részvételi jegyeket részben emailben, részben postai úton juttatjuk el Önnek az előleg beérkezése után, de legkésőbb kb. 2héttel az indulás előtt. Néhány utazás esetében a dokumentumok egy részét csak a célországban, az első szálláshelyen kapja kézhez.

« Fontos!

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ