Keresés


Rólunk

Merüljön el az élmény kerékpártúrázás, a biciklis nyaralások színes világában, ismerje meg a szívesen látogatott és biztonságosan biciklizhető európai úticélokat, régiókat. Napjainkban felértékelődik a biztonság s nem kevésbbé az egészség megőrzése. Az egyéni kerékpáros utak minőségi, nyugati színvonalú és az Ön igényeihez igazított szolgáltatásokat tartalmaznak,az elvárható maximális kényelem érdekében. 

Minden országban gondosan kiválasztott - a régiót kerékpáros szempontból legjobban ismerő - partnerünk közreműködésével nyújtjuk a magas színvonalú háttér logisztikát. A beépített keresővel könnyedén válogathat kedvére, minden erőnlétnek és korosztálynak talál megfelelő összeállítású, színvonalas, néhol exkluzív utazást, a családi biciklitúráktól, a kényelmes élmény kerékpártúrákon át egészen a hegyi mountain bike kalandokig. Ha mégsem, ne habozzon értesíteni minket, mert biztosan össze tudjuk állítani az elképzelésének megfelelő útvonalat és programot!

 

Hivatalosan bejegyzett utazásszervezőként kínáljuk a kerékpártúrázás minden formáját, kezdve az egyéni kerékpártúráktól - ahol Ön önállóan biciklizik és mi egy jól szervezett, Európa-szerte bevált logisztikát biztosítunk (szállodák, napi csomagszállítás, kerékpáros transzferbuszok, kerékpáros térképek, atlaszok, telefonos asszisztencia a célországban és itthon), a klasszikus csoportos vezetett biciklitúrákon át az egészen egyedi összeállítású kerékpártúra programokig -  hogy Önnek valóban csak a biciklizés és a látnivalók élvezete jusson.

 
 
Irodánk családi válalkozás, lakóhelyünk a munkahelyünk, bennünket itt mindig megtalál! A kerékpáros utazásszervezés speciális terület, célzott ismereteket igényel, rugalmas és családias ügyintézéssel állunk az Ön rendelkezésére.
 

 

Szép időtöltést az oldalainkon és jó hátszelet kívánunk!

Kakuk Sándor 
Bike Holidays
Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal eng. szám: U-00467
Bike Holidays Utazási Iroda

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ