Keresés


Az egyéni kerékpártúrákról

Az ún. szervezett egyéni kerékpáros utazások átmenetet képeznek a csoportos, vezetett, háztól házig kategória és a teljesen egyedül, önállóan történő szervezés és túrázás között. Ilyenkor Ön családjával, párjával biciklizik, némi önállóságra, nyelvtudásra szükség van az utazás teljes ideje alatt, viszont cserébe nem kell alkalmazkodnia csoportos programokhoz, más résztvevőkhöz. Külföldi partnereink segítségével háttér logisztikai szolgáltatást nyújtunk, amely magába foglalja már sok esetben a kiutazás megszervezését is, pl. kerékpáros transzferbusszal, az adott útvonalhoz illeszkedő és fekvésű szálláshelyek lefoglalását, ezek között naponta a nagyobb csomagjai (bőrönd, sporttáska) szállítását, professzionális térképanyag biztosítását, megfelelő tájékoztatással technikai nehézségek esetére és természetesen folyamatos elérhetőséget, telefonos asszisztenciát.
 
 
  • Nem csoportos, és nem vezetett túrák, mindenki a saját tempójában haladhat, ott, és akkor áll meg, ahol és amikor jól esik, Önnek nem szükséges alkalmazkodnia senkihez.
  • Nincs minimum létszám, akár 1 fő is jelentkezhet és a túrák többségénél nincs fix indulási idõpont, naponta megkezdhetõk. 
  • Egyéni kiutazás a túra helyszínére, a kiindulási ponthoz, mindenhol az ajánlatban megadott napokon (általában minden nap). 
  • Elõre lefoglalt, színvonalas szálláshelyekre érkezik a túranapok végén. 
  • Csomagjait szálláshelytõl szálláshelyig szállítják, tehát a napi etapra elegendõ a legszükségesebbeket (étel, ital, vizálló ruházat,stb.) magával vinnie. 
  • Profi túra-, és utazásszervezõk által összeállított útvonalakon haladnak, a legszebb természeti és kultúrális látnivalók érintésével. 
  • A napi teljesítendõ távolság általában 30-60 km között van. A cél nem az, hogy minél hamarabb végig tekerje a napi szakaszokat, erre a célra egy versenypálya is megfelelne. 
  • A túraterveket úgy állították össze, hogy kényelmesen jusson idõ a látnivalók megtekintésére is.  
  • Minden utazáshoz részletes információs anyag áll rendelkezésre, professzionális kerékpáros térképekkel, atlaszokkal, leírásokkal, néhol útikönyvvel.
 

« Fontos!

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ