Keresés


Balaton-felvidék Káli medence biciklitúrák Tipp

Biciklis barangolások a magyar Toszkána vidékén, 6-10 fős vezetett kerékpártúrák formájában. Mellékutakon, erdei-és panorámás szőlőhegyi földutakon, ösvényeken. A hangulatos pincék és a művészeket is megihlető apró falvak varázsa egészíti ki a természetközeli, aktív kikapcsolódást.
Balaton-felvidék Káli medence biciklitúrák
164 €-tól (59 900 Ft) 3

Érdeklődés »

Kedvencek +

Leírás
Biciklis barangolások a magyar Toszkána vidékén, 6-10 fős vezetett túrák formájában. Mellékutakon, erdei-és panorámás szőlőhegyi földutakon, ösvényeken biciklizünk - némi kalanddal fűszerezve - de semmiképpen nem túlélő túra! A hangulatos pincék és a művészeket is megihlető apró falvak varázsa egészíti ki a természetközeli, aktív kikapcsolódást, megismerjük a Káli-medence és a Balaton-felvidék igazi arcát, ahogy az csak két keréken vagy gyalogosan élhető át. Útközben megismerkedünk helyi érdekességekkel, hangulatos borospincékkel, sajt manufaktúrával és a levendula világával.
 
Túravezetőnk egy közelben élő és sportoló, gyakorlott hegyi bringás fiatalember, ismeri a vidék rejtett zugait, látnivalóit, érdekességeit és a csapat tempójához igazodik, nem hajcsár típus :)
 
Időpontok:  vasárnap - szerda 3éj/4nap
2020.07.05
2020.07.19
2020.08.02
2020.08.16
2020.08.30
2020.09.11
 
Minimum 6 fő jelentkezése esetén bármikor, szabadon választott időpontban.
 
Javasolt kerékpár: MTB vagy könnyű terepre alkalmas túra trekking bicikli vagy e-bike.
Nehézség: átlagosnál kicsit jobb kerékpáros erőnlét (vagy e-bike) ajánlott a napi távok élvezetes teljesítéséhez, némi erdei utakon szerzett gyakorlat is hasznos lehet. Aki szokott és szeret dimbes-dombos vidéken, olykor erdőben is biciklizni, élvezni fogja!
 
Szállás: A Villa Silvestris-ben Monoszlón, kétágyas, saját fürdőszobás szobákban.
 
A csendes helyen és műemléki oltalom alatt álló épületegyüttes 16 szobájával és éttermével, árnyas teraszaival tökéletes helyszín kiszakadni a hétköznapokból, a világ, de még a közeli Balaton zajától is távol. A komplexum vezetője közvetlen és sokszínű egyéniség, doktori címet is viselő tudmányos kutató, a klasszikus kerékpársport rajongója fogadja és kalauzolja a vendégeket az épületben. Büszkén mutatja meg csodaszép vintage kerékpárjait beleértve az általa tervezett vázra épült mountain bike-ját és színes, biciklis történeteivel fűszerezi meg a nappal szerzett bringás élményeket.
 
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
 
Program:
 
1.nap vasárnap
Egyéni utazás, érkezés Monoszlóra, szállás elfoglalása. ha időben érkezik, jót tesz egy bemelegítő kör a település környékén még vacsora előtt.
 
2.nap hétfő
Reggeli után találkozás a túravezetővel, útvonal- és technikai megbeszélés. Kerékpártúra Balaton-felvidék keleti kör ( Pécselyi-medence, Vászoly, Szentantalfa, Dörgicse....) kb. 40-50km
 
3.nap kedd
Kerékpártúra Balatonfelvidék nyugati kör (Káli-mednce, Tapolcai-medence, Csobánc, Badacsony, Szent György-hegy) kb. 40-50km
 
4.nap szerda
Reggeli után kijelentkezés a szállodából, utána egyéni biciklizésre van még lehetőség, a poggyászokat megőrzik a szálláshelyen ez idő alatt.
Árak

Káli-medence kerékpártúrák 3 éj | Árak / fő

2020-06-16 - 2020-09-30Kétágyas: 164 € (59 900 Ft)
 
A részvételi díj tartalmazza:
  • 2 vezetett kerékpártúra
  • Félpanziós ellátás: bőséges reggeli,  vacsora a szállodában
  • 3 éjszaka szállás a Villa Silvetsris-ben
  • Biztonságos kerékpártárolás
  • Technikai segítség a túrák alatt
 
Útvonal
 
Egyéb
 
Írja meg véleményét a túráról
 Nem publikus
 kód   

« Vissza

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ