Keresés


Klasszikus kerékpártúra Hollandiában

Utrecht-Amszterdam-Gouda-Hága... 7nap/6éjszaka

Hullámok hangjával és tengeri levegővel feltöltődni… Homokos strandok, amíg csak a szem ellát, a dűnék mögött pedig egy változatos ország jelenik meg gyönyörű történelmi városokkal, számtalan védett műemlékkel és érdekes múzeumokkal. A kultúra és művészetek kedvelői is megtalálják számításukat.
Klasszikus kerékpártúra Hollandiában
825 €-tól (330 000 Ft) 2

Pozíciószám: DBT-02

Érdeklődés »

Kedvencek +

Leírás


 

Hullámok hangjával és tengeri levegővel feltöltődni… Homokos strandok, amíg csak a szem ellát, a dűnék mögött pedig egy változatos ország jelenik meg gyönyörű történelmi városokkal, számtalan védett műemlékkel és érdekes múzeumokkal. A kultúra és művészetek kedvelői is megtalálják számításukat. A leglátogatottabb holland városok, mint Amszterdam, Utrecht és Den Haag kivívták már biztos helyüket a holland nemzet történelmében. Itt szép sétákat lehet tenni az ódon épületek között. Minden városnak megvan az egyéni sármja. Ezt az élménytúrát már kora tavasztól ajánljuk, amikor minden virágba borul, legfőképpen a tulipánok!

 

Indulási időpontok: naponta
A túra típusa: szervezett, egyéni kerékpártúra (részletesen)
Minimum létszám: 1fő
Az útvonal jellege, terepviszonyok: az útvonal  kijelölt és védett, kiváló minőségű kerékpárutakon halad, telesen sík vidéken (holland mélyföld)
Ajánlott kerékpár: túra trekking kerékpár, normál vagy kicsit ballonosabb gumikkal.
Távolság a túra kiindulási pontjáig: Budapest - Amszterdam -Bunnik kb. 1350km. Repülővel: Wizzair Eindhoven + busztranszfer, vagy Amsterdam.

 

1.nap: Egyéni kiutazás Utrecht városba (kb. 50km Amszterdamtól). A program első szállodájának parkolója ingyenesen rendelkezésére áll a túra teljes idejére. A hangulatos Bunnik egy erdő közepén, a "Kromme Rijn" ágánál fekszik Hollandia szívében. Utrecht egészen közel van, ahol számos üzlet, múzeum és pezsgő éjszakai élet várja.

2.nap: Utrecht-Amszterdam, kb. 63km
Az első napi biciklitúra Utrecht-en keresztül a Vecht és Amstel folyók mentén visz el Amszterdamba, észak Velencéjébe.

3.nap: Amszterdam-Zandvoort aan Zee, kb. 40km
Amszterdam történelmi, hangulatos belvárosát magunk mögött hagyva a Zuid-Kennemerland természeti vidékén át haladunk tovább. Zandvoort-ban a tengerparttól 100 méterre található szállodában éjszakázunk. a nap lezárásaként töltsön el egy kellemes estét a strand egyik hangulatos éttermében és élvezze a tenger látványát.

4.nap: Zandvoort aan Zee-Scheveningen, kb 43km
Ez a szakasz dűnéken és tulipánföldeken át vezet. Tavasszal (április-május) nem szabad kihagyni a virágot kedvelők Mekkáját, a Keukenhof Parkot. 32 hektáron csodálhatjuk a hagyományos és modern kertépítészet remekeit.A parton számos fürdőhely várja, úgy mint Nordwijk és Katwijk, az egészen kisebb családiastól a hatalmas, nyüzsgő strandokig.

5.nap: Scheveningen-Gouda, kb. 53km
Scheveningen közelében található Den Haag. Hollandia kormányának székhelye gazdag látnivalókban, múzeumokban, üzletekben és programokban. Gouda, a sajtváros pedig magáért beszél..

6.nap: Gouda-Utrecht, kb. 67km
Egy különleges kultúrtörténeti vidéken, széles völgyek, kis tavak, mocsarak övezte vidéken haladva jutunk vissza Utrechtbe, majd végezetül Bunnikba.

7.nap: Elutazás

Árak

Holland strandok városok 7nap/6éj | Árak / fő

2024-04-01 - 2024-12-31Kétágyas: 825 € (330 000 Ft)

Kerékpárbérlés: 65,- euró/kerékpár testmagasságnak megfelelő túra trekking bicikli, E-bike 135,- euró.

Félpanzió: 165,- euró/fő (6xvacsora a szállodákban)

A részvételi díj tartalmazza:
  • 6 éjszaka szállás jó színvonalú 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Bőséges reggeli
  • Csomagszállítás szálláshelytől szálláshelyig
  • Kerékpáros térkép (német vagy angol)
  • GPS adatok
  • Telefonos asszisztencia a célországban (német, angol) és itthon
Útvonal
 
Egyéb
 
Írja meg véleményét a túráról
 Nem publikus
 kód   

« Vissza

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ